Kaart wordt geladen…

Wanneer
16-09-2017
Hele dag

Locatie
Erkermederstrand


Doe- en spellendag

In het kader van het 50-jarig jubileum zal op 16 september 2017 een Doe- en spellendag worden georganiseerd op Camping Erkemederstrand in Zeewolde.
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op de camping te kamperen. Hebt u een camper, caravan, vouwwagen of tent, kom er dan gezellig bij.
Het Erkemederstrand is een unieke locatie, een paradijs voor honden en hun baasjes. Wandelen, zwemmen, beiden op loopafstand van een paar minuten.

We hebben een optie genomen op een groepsveld op de camping, op dat veld worden de spelletjes en workshops gehouden en daaromheen of naast kunnen de caravans e.d. staan.
De Doe- en spellendag wordt afgesloten met een BBQ. Er zal een grote tent op het veld staan, als het regent zitten we droog en als het mooi weer is zitten we in de schaduw.
In het volgende Mededelingenblad volgen meer bijzonderheden.

Voor de Doe- en spellendag en BBQ kunt u zich opgeven bij Mariska Mussert. De prijs voor de BBQ zal ca. € 15,00 p.p. gaan bedragen, excl. drankjes.
Prijzen voor de Doe- en spellendag moeten nog nader bepaald worden.

De optie op het groepsveld loopt van 11 september tot 22 september 2017, u kunt binnen die tijd, korter of langer kamperen.
De kampeerweek kan geheel door de daar aanwezige mensen naar eigen inzicht worden ingevuld. Er kan gezamenlijk iets ondernomen worden maar u bent tot niets verplicht.
Als u komt kamperen, kunt u zich opgeven bij Mariska Mussert m.mussert@kooikerhondje.nl.

I.v.m. het huren van het veld is het van belang om te weten met hoeveel mensen we zullen zijn. Er zijn namelijk meerdere groepsvelden van verschillende grootte. We moeten voor 1 maart opgeven met hoeveel kampeermiddelen we komen anders vervalt de optie.
We willen daarom vóór 1 maart weten wie er komen kamperen. Stuurt u daarom vóór die datum het inschrijfformulier in:

27-02-2017: De inschrijving voor het kamperen is gesloten. Een inschrijfformulier voor de Doe- en spellendag volgt.

De bevestiging en factuur ontvangt u daarna van de camping. Let op! Met ACSI kaart geldt speciaal tarief!

Er zijn geen accommodaties te huur, de 5 huisjes die er zijn, zijn verhuurd.

Mariska Mussert 06 32011115
John Floor 06 22275890