Knie-onderzoek

1Jun2024
Time: 09:30
Location: Apeldoornse KynologenClub Polderweg 5 7327 GX Apeldoorn

Direct naar andere evenementen op deze dag:

Knieonderzoek tijdens de Nest- en Regionale keuring

Op deze dag is het mogelijk om bij uw hond een knie-onderzoek (patella luxatie-onderzoek) te laten doen. Dit is verplicht voor honden waarmee u wilt fokken, maar ook bij de honden waar niet mee wordt gefokt is het van groot belang om een beeld te krijgen van wat er speelt binnen het ras, en hoe we daarmee moeten omgaan.

Wij hebben Dr. B.P. Meij bereid gevonden dit onderzoek tijdens de nest- en regionale keuring te verrichten.
Omdat we veel waarde hechten aan zoveel mogelijk onderzoeken, kunt u deze dag het onderzoek tegen een gereduceerd tarief van € 35,- per hond (incl. registratie van de uitslag bij de Raad van Beheer) laten uitvoeren. Dit betekent wel dat de vereniging een kopie van de uitslag krijgt. Wij hopen dat u van deze gelegenheid gebruik zult maken.

Het knieonderzoek kan gedaan worden bij honden vanaf één jaar.

Indien u het knie-onderzoek wilt laten verrichten, kunt u uw hond hieronder opgeven. Let op het meesturen van een kopie van het registratiebewijs.


 
Aanmelding inzenden uiterlijk 12 mei 2024.
 
Wilt u het verschuldigde bedrag – onder vermelding van Knie-onderzoek, naam en NHSB-nummer hond – vooraf overmaken op NL76 RABO 0328 3694 89, BIC: RABO NL2U t.n.v. Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje.
 

LET OP:
Om de uitslag van dit onderzoek te kunnen registreren is een account bij de Raad van Beheer nodig. Als u nog geen account heeft moet u deze vóór het moment van onderzoek hebben aangemaakt. Het aanmaken van een account is kosteloos en gaat als volgt: Raad van Beheer – Handleiding nieuw account aanmaken