Najaarswandeling

Loading Map....

Wanneer
10 Oct 2020
10:00-14:00

Locatie Partycentrum/Restaurant De Sluis


Boswandeling op 10 oktober 2020 in de Weerter- en Budelerbergen in Limburg

Op 10 oktober 2020 gaan we weer eens heerlijk wandelen in het Zuiden des Lands. We gaan wandelen in de Weerter- en Budelerbergen.
De Weerter- en Budelerbergen, ook wel bekend als de Weerter- en Buulderbergen, is een natuurgebied van 912 hectare dat zich uitstrekt ter weerszijden van de grens van de Nederlandse gemeenten Cranendonck en Weert. Het is een internationaal belangrijk vogelgebied.

Wandeling Weert

De evenementencommissie van VHNK nodigt u van harte uit om op 4 april te komen wandelen in de bossen van Weert. De wandeling is zowel voor leden als niet-leden van de vereniging, aan deze laatste groep wordt wel een bijdrage van € 2,50 per inschrijving gevraagd. Ook niet Kooikerhondjes zijn uiteraard van harte welkom.


Programma

Vanaf 10.00 uur zullen we verzamelen in Partycentrum/Restaurant “De Sluis” waar u dan een kopje koffie o.i.d. met eventueel een punt Limburgse vlaai erbij kunt nemen, (voor eigen rekening).
Om 11 uur rijden we dan naar de parkeerplaats waar de wandeling start. Dat is ca. 10 minuten rijden, daar gaan we zo’n 2 uurtjes wandelen.
Na de wandeling rijden we weer terug naar de “De Sluis”.
Om ongeveer 13.10 uur zullen we dan weer terug zijn voor de lunch.
De kosten voor de lunch zijn € 13,–

Honden zijn weliswaar toegestaan in het restaurant, maar om de overlast zoveel mogelijk te beperken wordt u toch verzocht om uw hond(en) tijdens de lunch in de auto te laten.

Wilt u zich bij aankomst melden bij Mariska Mussert? Voor degenen die mij niet kennen, ik zal op een in het oog springende plaats zitten en een geel hesje dragen. Tevens zal er een spandoek(je) van de VHNK zichtbaar zijn.
Tijdens de wandeling zullen alle leden van de Evenementencommissie en helpers een geel hesje dragen.

Het adres waar we parkeren voor de wandeling is: Trancheeweg tegenover nr. 5 (Dat is hoco beton) Weert

Wandeling Weert Wandeling Weert

Aanmelden

Voor deze wandeling kunt u zich uitsluitend aanmelden via onderstaand formulier.
Wilt u zich, ook als u niet blijft lunchen, toch aanmelden a.u.b.?

U kunt het verschuldigde bedrag (lunch à € 13 ,– en/of toeslag à € 2,50) gelijktijdig met het verzenden van uw aanmelding overmaken naar rekeningnummer NL76 RABO 0328 3694 89 t.n.v. Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje. Wilt u dan uw naam (zeker als het rekeningnummer niet op uw naam staat) en het kenmerk “Lunch Weert” vermelden?
NB: Dit is een nieuw bankrekeningnummer!!

U kunt inschrijven tot 4 oktober, uw betaling moet 6 oktober binnen zijn, op de dag zelf kan er niet meer afgerekend worden.

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan kunt u mij (Mariska Mussert) mailen: m.mussert@kooikerhondje.nl of bellen 06-32011115.


Verder

Achteraan de groep lopen altijd een paar mensen om hondjes op te vangen die hun eigen route willen lopen. Het zou heel erg handig zijn als alle hondjes tijdens de wandeling een halsband/tuigje zouden dragen met daaraan een penning met hun naam en uw mobiele telefoonnummer. Wanneer men een hond vindt zal hij waarschijnlijk rood/wit zijn en men kan ook nog constateren of het een reu of een teef is maar dan houdt het, zonder penning, op.

Wij willen u er op attent maken dat u verantwoordelijk bent voor u eigen hond. Dit laatste n.a.v. een incident tijdens de laatste wandeling waar een lid van de Evenementencommissie excuses moest maken voor het gedrag van een aantal honden (niet die van haar) ten opzichte van honden van een voorbijganger.

Tot slot nog een dringend verzoek: Wilt u wanneer de honden nog aangelijnd moeten zijn geen flexlijnen gebruiken.

We hopen weer op een gezellige dag samen!