Wandeling Kootwijkerduin

Loading Map....

Wanneer
26 Mar 2022
10:00-14:00

Locatie Gasterij 't Hilletje


Wandeling op 26 maart 2022 in Kootwijkerduin op de Veluwe

Kootwijkerduin is een mooi gevarieerd stuk natuur. Je kunt er fijne wandelingen maken over verschillende paden. Heide, heuvels, bemoste gebieden, woeste zandgronden en naaldbossen wisselen elkaar af. Je zou kunnen zeggen dat je hier de Veluwe in het klein kunt bewandelen. Prachtig!
Het is groot genoeg om elkaar de ruimte te geven, het is een onderdeel van de Veluwe waar honden het hele jaar door los mogen lopen.

Kootwijkerduin

De evenementencommissie van de VHNK nodigt iedereen van harte uit om op zaterdag 26 maart 2022 te komen wandelen in Kootwijkerduin op de Veluwe. De wandeling is zowel voor leden als niet-leden van de vereniging, maar van deze laatste groep wordt wel een bijdrage van € 2,50 per (gezins)inschrijving gevraagd. Ook niet-Kooikerhondjes zijn natuurlijk weer van harte welkom.

Kooikerhondjes op het Kootwijkerduin

Programma:

Vanaf 10.00 uur zullen we verzamelen bij Gasterij ’t Hilletje waar je iets te drinken met eventueel iets lekkers (voor eigen rekening) kunt gebruiken.

Het adres van Gasterij ‘t Hilletje is:
De Brink 5
3775 KP Kootwijk
Telefoon: 0577-459399

Let op!

Voor het restaurant wordt u verzocht te parkeren op de parkeerplaats aan de Kootwijkerdijk. Deze straat is recht tegenover De Brink en na een kleine 200 meter, in de buurt van de manege bevinden zich parkeerplaatsen aan de rechterkant.

Naambord Kootwijkerdijk Parkeerplaats Kootwijkerdijk

 

Om ca.10.45 uur vertrekken we naar de parkeerplaats aan de Nieuw Milligenseweg. De wandeling start vanaf ca. 11.00 uur op deze parkeerplaats.

We houden onze honden nog even aangelijnd want er moet een drukke weg overgestoken worden.

Rond 13.00 uur zullen we dan weer terug zijn bij de parkeerplaats en kunnen we terug naar ’t Hilletje, alwaar een lunchbuffet à € 17,50 p.p. voor ons klaar zal staan.

Restaurant't Hilletje

Omdat ’t Hilletje ook een hotel is en de overige gasten natuurlijk geen overlast van onze honden mogen hebben, zijn honden in het restaurant niet toegestaan. Niet vooraf tijdens de koffie en ook niet tijdens de lunch.

Wil je je bij aankomst melden bij Corrie Bastiaanse of Mariska Mussert? Dit kan zowel bij het restaurant als op de parkeerplaats. Zij zijn herkenbaar aan een geel hesje en bij ’t Hilletje zal er een spandoek(je) van de VHNK zichtbaar zijn.

Aanmelden wandeling

Voor deze wandeling kun je je uitsluitend aanmelden via deze website. Wil je je, ook als je niet blijft lunchen, toch aanmelden a.j.b.?

Wil je het verschuldigde bedrag (lunch € 17,50 en evt. toeslag à € 2,50) gelijktijdig met het verzenden van je aanmelding overmaken naar rekeningnummer NL76 RABO 0328 3694 89 t.n.v. Ned. Kooikerhondje-Evenementencommissie. Wil je dan je naam (zeker als het rekeningnummer niet op je naam staat) en het kenmerk “Lunch Kootwijkerduin” vermelden?
Je kunt inschrijven tot en met zondag 20 maart en je betaling dient uiterlijk op maandag 21 maart binnen te zijn, op de dag van de wandeling kan er niet meer betaald worden!

Een paar verzoeken
  • Achteraan de groep lopen altijd een paar mensen, met gele hesjes aan, om de hondjes op te vangen die een andere route willen lopen. Het is voor deze mensen zeer wenselijk als alle honden een halsband of tuigje dragen met daaraan een penning of anderszins met hun naam en jouw mobiele telefoonnummer. Wanneer er een hond “gevangen” wordt en ze kunnen alleen doorgeven dat hij rood-wit is en dat het een reu of een teef is, schiet dat niet echt op.
  • Tevens willen wij je er op attent maken dat je verantwoordelijk bent voor je eigen hond(en). Dit laatste n.a.v. een incident tijdens een wandeling waar een lid van de commissie excuses moest maken voor het gedrag van een aantal hond(en) t.o.v. honden van de voorbijganger.
  • Tenslotte nog dringend verzoek: Wil je wanneer de honden nog aangelijnd moeten zijn, het gebruik van flexlijnen vermijden?

Mochten er nog onduidelijkheden of vragen zijn dan kun je mailen of bellen naar: m.mussert@kooikerhondje.nl of 06 32011115.

Uiteraard moeten we ons houden aan de dan geldende coronaregels