Kaart wordt geladen…

Wanneer
16-09-2017
10:30

Locatie
Erkermederstrand


Doe- en spellendag 2017

Op 16 september wordt er een doe- en spellendag georganiseerd op de camping Erkemederstrand in Zeewolde. Het veld Universum is al volgeboekt met leden die er gaan kamperen. Op de dag zelf is iedereen van harte welkom op dit veld. Er is op de camping een 1.5 km lang strand met gras en bos waar de honden heel de dag mogen loslopen en ravotten. Het is vanaf campingveld Universum maar een klein stukje lopen naar het hondenstrand.

Spellen en workshops

U kunt mee doen aan een verschillend aantal spellen voor baas en hond, het wordt een echte uitdaging! Op de dag zelf kunt u zich inschrijven voor een aantal leuke workshops. Er worden diverse workshops gegeven. Zo kunt u met uw hond leren detectie speuren. U kunt ook zelf onder begeleiding een snuffelmat maken, die u mag meenemen om uw hond lekker te laten zoeken naar snoepjes. Verder komt er een fotograaf die u tips geeft waarop u moet letten als u, ook met een mobiel, uw hond mooi en scherp op de foto wilt zetten. U bent vrij om zelf te kiezen aan welke workshop(s) u wilt deelnemen. Bij de workshopgever kunt u zich inschrijven en betalen. Ook zal er een stand staan waar u allerlei hondenspullen kunt kopen.

Eten en drinken

Tijdens de hele dag is er een bar aanwezig op het veld waar u drank, limonade, sap, bier en wijn kunt kopen. Voor de drankjes moet u een consumptiekaart aanschaffen. Afsluitend wordt er door René van Regt van HangBellyBBQ een barbecue verzorgd. De barbecue kost €14.95 per persoon, dit is inclusief vlees, salades, stokbrood en verschillende sauzen.

Tijden en tips
  • De workshops en spellen beginnen om 10:30 uur
  • De prijsuitreiking van de teken- en verhalenwedstrijd (zie Mededelingenblad) is om 16:00 uur
  • De barbecue zal aangestoken worden rond 16:30 uur.
  • Vergeet niet om zelf stoelen en/of een kleed of bench mee te nemen.
  • Ook is het handig om contant geld mee te nemen, bij de stands en workshops is pinnen niet mogelijk.
Aanmelden Doe- en spellendag

Aanmelden kan voor de doe- en spellendag en/of de barbecue. U kunt er dus ook voor kiezen om alleen mee te doen aan de doe- en spellendag zonder barbecue of om alleen te komen voor de barbecue. U kunt zich opgeven tot uiterlijk vrijdag 1 september 2017.
Voor niet-leden van de vereniging vragen wij een bijdrage van €2.50 voor de doe- en spellendag.

Wilt u het verschuldigde bedrag voor de barbecue (en de bijdrage voor niet-leden) gelijktijdig met de inschrijving overmaken naar het rekeningnummer NL75 INGB 0006 5474 31 t.n.v. Ned Kooikerhondje-evenementencommissie te Beekbergen. Wilt u bij de betaling duidelijk uw naam en ‘Barbecue’ vermelden. Mocht het rekeningnummer op een andere naam staan dan van degene die zich inschrijft, wilt u dit dan op de overschrijving vermelden.

De aanmeldtermijn is verstreken

Voor vragen kunt u contact opnemen met Maaike van Rijsinge via doedag@kooikerhondje.nl.

Om het park op te komen, moet iedereen entree betalen. Dit is €5.- per auto en dit moet contant met muntgeld betaald worden bij de zuil bij de ingang.
Vanaf de ingang kunt u doorrijden naar veld Universum en daar in de buurt parkeren.