KooikerKlets

Kaart niet beschikbaar

Wanneer
22 jan 2022
14:00-16:00


Hoera! Een nestje op komst…!

Na een succesvolle eerste sessie met als onderwerp ‘Van huishondje naar dekreu…!’ gaan we weer van start met een nieuwe KooikerKlets. Een gezellig en informele sessie waarin alle kans is om vragen te stellen en met elkaar informatie uit te wisselen!

Hoera! Een nestje op komst… wat komt er nou eigenlijk allemaal kijken bij het fokken van een (eerste) nestje?

  • Heb jij altijd al een nestje willen fokken met je kooikerhondje, maar weet je eigenlijk niet weet hoe je moet starten?
  • Wat moet je allemaal doen voordat je een nestje fokt?
  • Heb jij altijd al een nestje willen fokken maar zie je door de bomen het bos niet meer?
  • Hoe verzorg je pups?

Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens de tweede editie van KooikerKlets. Wij zullen tijdens deze sessie onderwerpen bespreken zoals het vinden van een passende dekreu, welke gezondheidstesten noodzakelijk zijn, hoe zorg ik voor een ‘date’ met de geselecteerde ouderdieren.

KooikerKlets is een online informele sessie waar IEDEREEN welkom is; ervaren fokker, dekreu eigenaar, kersverse eigenaren van een pupje en ook niet-leden. Het doel van deze sessie is een gezellige middag waarbij wij met elkaar informatie en ideeën uitwisselen omtrent het krijgen van een nestje Kooikerhondjes. Door middel van praktijkvoorbeelden word je zo veel mogelijk wegwijs gemaakt in de wondere wereld van de fokkerij.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan vóór 21 januari aan via onderstaand formulier:

Datum: zaterdag 22 januari 2022
Plaats: JOUW huiskamer
Tijd: 14 uur – 16 uur
Kosten deelname: leden VHNK gratis, niet-leden € 5,-

Niet-leden verzoeken wij het verschuldigde bedrag direct na de aanmelding over te maken op IBAN nummer NL76 RABO 0328 3694 89 BIC: RABO NL2U, ten name van Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje o.v.v. naam en KooikerKlets 2022.

Na registratie ontvang je in de week van 17 januari een link voor online deelname aan de sessie. Rekening houdend met de opzet en het informele karakter van de KooikerKlets is ervoor gekozen om de bijeenkomsten niet op te nemen.

Nog vragen? Mail naar Maaike van Rijsinge, evenementen@kooikerhondje.nl