KooikerKlets

Kaart niet beschikbaar

Wanneer
18 sep 2021
14:00-16:00


Van huishondje naar dekreu…!

Heb jij een geweldige reu? Heb je je altijd afgevraagd of jouw hondje wel geschikt is voor de fokkerij? Is het moeilijk om je hond op de dekreuenlijst te krijgen? Zou jij best wel puppy’s van jouw reu willen hebben?

Binnenkort organiseren wij een informele online sessie. Hierin is alle kans om vragen te stellen en met elkaar informatie uit te wisselen.
De VHNK opent ‘Kooiker Klets’ waar allerlei onderwerpen en thema’s aan bod komen. Onderwerpen en thema’s die JIJ aan mag dragen. Waar zou JIJ het graag over willen hebben?

Een informele setting, eventueel aangevuld met een kop koffie, vanachter de computer in je relaxstoel, gaan wij met elkaar praten over ons geliefd Kooikerhondje. Iedereen is welkom, van ervaren fokker tot aan kersverse pupeigenaar. Samen zullen wij er een mooie middag van maken!

Wij hebben de kickoff met een actueel thema; hoe wordt mijn reu dekreu? Wat komt daar nou eigenlijk allemaal bij kijken; is dit nou echt zo een berg werk zoals de Mount Everest of is het vergelijkbaar met onze Limburgse Vaals?

Ben je geïnteresseerd, meld je dan vóór 17 september aan via onderstaand formulier:

Datum: zaterdag 18 september 2021
Plaats: JOUW huiskamer via de Computer (Zoom)
Tijd: 14 uur – 16 uur

Nog vragen? Mail naar Maaike van Rijsinge, evenementen@kooikerhondje.nl