KooikerKlets

Kaart niet beschikbaar

Wanneer
24 sep 2022
14:00-16:00


KooikerKlets editie 4:
Waarom doet ‘ie zo? Hoe lees ik mijn hondje en wat maakt van iemand een goede baas?

Op zaterdag 24 september a.s. organiseren we alweer de vierde editie van de KooikerKlets! Na de vorige sessies (o.a. “Hoe wordt mijn reu een dekreu” en “Hoera! Een nestje op komst”) gaan we het ditmaal hebben over het gedrag. Op verzoek van deelnemers van eerdere KooikerKletssessies zal de focus liggen op het gedrag tijdens de periode in het nest en de eerste weken van de pup bij de nieuwe eigenaar.

  • Hoe kan ik mijn pupkopers goed voorbereiden op de komst van een pup?
  • Wat is socialisatie?
  • Hoe maak ik een goede match tussen een pup en een nieuwe eigenaar?

Tijdens deze sessie zal ook tijd zijn voor meer algemene vragen met betrekking tot het gedrag. Deze editie van de KooikerKlets is echter niet bedoeld om uitgebreid te focussen op gedragsproblemen bij de eigen hond.

KooikerKlets is een online informele sessie waar IEDEREEN welkom is; ervaren fokker, dekreu eigenaar, kersverse eigenaren van een pupje en ook niet-leden. Doel is een gezellige middag waarbij wij met elkaar informatie en ideeën uitwisselen omtrent het grootbrengen van een nestje kooikerhondjes. Er zal ruimte zijn voor ideeën en inbreng van praktijkvoorbeelden.

Datum: zaterdag 24 september 2022
Plaats: JOUW huiskamer
Tijd: 14 uur – 16 uur
Kosten deelname: leden VHNK gratis, niet-leden € 5,-

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan vóór 23 september via onderstaand formulier:

Niet-leden verzoeken wij het verschuldigde bedrag direct na de aanmelding over te maken op IBAN nummer NL76 RABO 0328 3694 89 BIC: RABO NL2U, ten name van Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje o.v.v. naam en KooikerKlets 2022.

Na registratie ontvang je in de week van 19 september een link voor online deelname aan de sessie. Rekening houdend met de opzet en het informele karakter van de KooikerKlets is ervoor gekozen om de bijeenkomsten niet op te nemen.

Nog vragen? Mail naar Maaike van Rijsinge, evenementen@kooikerhondje.nl