Boswandeling Dwingeloo

Kaart wordt geladen...

Wanneer
12 okt 2019
10:00-14:00

Locatie De Bospub


Boswandeling op 12 oktober in Dwingeloo in Drenthe

Dwingeloo is een klein dorpje met net geen 2500 inwoners in de provincie Drenthe. Aan de zuidkant van dit dorpje ligt het Nationaal Park Dwingelderveld, met een prachtige flora en fauna. Er is veel heide, er zijn vennetjes, er leven hier slangen en er is zelfs een schaapskudde aanwezig.
Ook staat er een hele grote radiotelescoop in dit gebied. Vroeger veel gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek, maar tegenwoordig staat het op de industriële erfgoedlijst en is het alleen nog in gebruik door amateur-astronauten.

dwingeloo

De evenementencommissie van VHNK nodigt een ieder van harte uit om op 12 oktober mee te komen wandelen in het Dwingelderveld. De wandeling is zowel voor leden als niet-leden van de vereniging, maar aan deze laatste groep wordt een bijdrage van € 2,50 per inschrijving gevraagd. Ook niet kooikerhondjes zijn uiteraard van harte welkom.

Programma:

Vanaf 10.00 zullen we verzamelen in De Bospub waar u een kop koffie o.i.d. met evt. een Drentse Plag (voor eigen rekening) kunt nemen. Om 11 uur gaan we 2 uurtjes wandelen onder begeleiding van Aniek, de eigenaresse van de Bospub. Rond 13.00 worden wij hier terug verwacht voor de lunch. De kosten voor de lunch zijn € 13,- .p.p.

Het adres van De Bospub is:
Bosrand 18
7991 PA DWINGELOO

Honden zijn weliswaar in dit restaurant toegestaan, maar om de overlast zoveel mogelijk te beperken, wordt u verzocht om uw hond(en) tijdens de lunch in de auto te laten.

Wilt u zich bij aankomst melden bij Corrie Bastiaanse? U kunt mij herkennen aan mijn gele hesje en ook zal er een spandoek(je) van de VHNK zijn.


Aanmelden wandeling

Wilt u zich, ook als u niet blijft lunchen, toch aanmelden a.u.b.?
Wilt u het verschuldigde bedrag (lunch à € 13,- en/of toeslag à € 2,50) gelijktijdig met het verzenden van uw aanmelding overmaken naar rekeningnummer NL76 RABO 0328 3694 89 t.n.v. Ned. Kooikerhondje-Evenementencommissie te Beekbergen. Wilt u dan duidelijk uw naam en het kenmerk “Lunch Dwingeloo” vermelden?
NB: Dit banknummer is vorig jaar gewijzigd, checkt u dit alstublieft.

De inschrijftermijn is verstreken

U kunt inschrijven t/m 6 oktober, uw betaling dient 8 oktober binnen te zijn. Op de dag zelf kan er niet meer afgerekend worden.


Achteraan de groep lopen altijd een paar mensen om hondjes op te vangen die een eigen route willen lopen. Het is daarom erg wenselijk als elk hondje een penning een draagt met daarop hun naam en uw mobiele telefoonnummer. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan kunt u mij (Corrie) mailen: c.bastiaanse@kooikerhondje.nl

Tot slot nog 1 dringend verzoek: Wil een ieder het gebruik van flexlijnen tot een minimum beperken? Het is wenselijk dat wanneer de honden nog aangelijnd zijn, deze maximaal 1,5 meter bij u vandaan kunnen gaan en geen 5 meter (of meer) met diverse knooptechnieken tot gevolg.