Kaart wordt geladen…

Wanneer
30-12-2017
12:00 – 16:00

Locatie
Kriekeput


Oliebollenwandeling in Het Herperduin op 30 december 2017

Als afsluiter van ons jubileumjaar willen we op 30 december a.s. gaan wandelen in de bossen van Herpen, Het Herperduin. Het betreft hier een vuurwerkvrije omgeving.
De evenementencommissie nodigt u van harte uit om aan deze wandeling deel te nemen. De wandeling is voor leden en niet-leden van de VHNK, maar aan deze laatste groep wordt een bijdrage van € 2,50 p/p gevraagd. Ook niet-kooikerhondjes zijn uiteraard van harte welkom.

Programma:
Vanaf ca. 12.00 zullen we verzamelen in restaurant De Kriekeput, Schaijkseweg 3a in Herpen, waar u de mogelijkheid heeft om iets te eten of te drinken voor eigen rekening. Wilt u zich hier ook aanmelden?
Om 13.00 gaan we wandelen. Vanaf het restaurant houden we onze honden aangelijnd totdat we de weg zijn overgestoken. Daarna lopen we zo het losloopgebied in en kunnen ze dus naar hartelust gaan rennen, spelen, snuffelen, ontdekken of gewoon wandelen.
Om 15.00 zullen we weer terug zijn bij restaurant De Kriekeput, waar wij zullen worden verblijd met oliebollen. Ook krijgt een ieder twee consumptiemunten, welke men kan inwisselen voor koffie, thee, limonade, wijn, bier of Nederlands gedistilleerd.
De kosten voor deze oliebollen met consumpties bedraagt € 6,50 p/p.

Om de overlast in het restaurant zoveel mogelijk te beperken, vragen we u om de honden tijdens ‘Het Oliebollen Festijn’ in de auto te laten.

Aanmelden wandeling

U kunt inschrijven tot en met 23 december.
Uw betaling dient binnen te zijn vóór 30 december, daar u op de dag zelf geen mogelijkheid meer heeft tot betalen.

De inschrijftermijn is inmiddels verstreken

Wilt u zich, ook als u niet mee-eet, toch opgeven a.u.b.?

Vragen? Mail naar c.bastiaanse@kooikerhondje.nl