Internationaal symposium

Kaart niet beschikbaar

Wanneer
14 nov 2021
09:30-16:45


Al enige tijd zijn we als symposiumcommissie druk in de weer met het voorbereiden van het internationaal symposium. Het evenement waarbij interessante en actuele onderwerpen aan bod komen omtrent de gezondheid en fokkerij en tevens dé plek om online mensen te ontmoeten van over de hele wereld die ook hun hart en ziel in ons mooie ras hebben gestoken.

Online symposium

Rekening houdend met de wereldwijd heersende coronacrisis is ervoor gekozen om dit symposium te organiseren als een online evenement. Dit om het voor iedereen mogelijk te maken aan dit evenement deel te kunnen nemen.
Bij inschrijven kunt u wel aangeven of u graag live zou willen deelnemen. Dit is echter slechts voor een beperkte groep deelnemers mogelijk. Deelnemers aan de middagsessie en de Kampioensschapsclubmatch krijgen hierbij voorrang. Wanneer u geselecteerd wordt voor live deelname ontvangt u hiervan van tevoren bericht. Houd u er rekening mee dat live deelname € 10,- duurder is en wij u bij selectie zullen verzoeken om dit bedrag aanvullend over te maken.

Programma

De voertaal voor het symposium zal de gehele dag Engels zijn.

Zondagmorgen (9.30u – 13.00u)

Tijdens het ochtendprogramma zullen actuele onderwerpen omtrent de gezondheid en fokkerij aan bod komen. Een goed gevuld en interessant programma! Deelname aan deze ochtendsessie is mogelijk voor iedereen die interesse heeft in de fokkerij van het Nederlandse Kooikerhondje en keurmeesters.

De onderwerpen die tijdens de ochtendsessie aan bod komen zijn:

  • Populatie overzicht (spreker Carla Snels)
  • Polymyositis (spreker drs. Paul Mandigers)
  • Fit2Breed (spreker drs. Hille Fieten)
  • Het gebruik van Fit2Breed i.c.m. ZooEasy en het Clubregister voor de fokker (spreker Carla Snels)
  • Outcross Finland (toelichting op het outcross programma door de Finse kooikervereniging)
  • Toelichting op de rasstandaard (spreker Diana Striegel)

Zondagmiddag (14.00u-16.45u)

Het middagprogramma betreft een besloten bijeenkomst voor de besturen en fokkerijcommissies van de buitenlandse verenigingen. Deze zijn apart uitgenodigd.

Sprekers

Nieuwsgierig naar de sprekers op ons symposium? Onze sprekers stellen zich alvast graag even aan u voor!

Registratie en kosten deelname

Registreren voor deelname aan het symposium is mogelijk via deze website. Let op dat het enkel mogelijk is om uzelf aan te melden voor online deelname. Live deelname zal enkel mogelijk zijn op uitnodiging.

SessieOnline/LiveDeelname mogelijk voorKosten deelname
OchtendOnlineIedereen met interesse in de fokkerij van ons ras en keurmeesters€ 40 per deelnemer
Live*€ 50 per deelnemer (excl. lunch)

* bij de registratie voor deelname aan het online symposium zullen wij u vragen om aan te geven of u interesse heeft om live aanwezig te zijn bij het symposium en of u interesse heeft om deel te nemen aan de lunch à €10,- p.p. Onder de geïnteresseerden zullen vanuit de VHNK uitnodigingen worden verzonden om live op locatie deel te nemen aan het symposium. Hierbij zullen geinteresseerden die ook deelnemen aan de middagsessie van het symposium en de Kampioenschapsclubmatch als eerste in aanmerking komen voor het ontvangen van uitnodiging.

Betaling
Wilt u het verschuldigde bedrag van € 40,- voor deelname aan het online symposium gelijktijdig met het verzenden van het inschrijfformulier overmaken op IBAN nummer NL76 RABO 0328 3694 89 BIC: RABO NL2U, ten name van Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje o.v.v. uw naam en symposium 2021.
Mocht u naderhand een uitnodiging ontvangen voor live deelname, dan krijgt u daarbij het verzoek om het resterende bedrag over te maken.

De uiterste inschrijfdatum is verstreken.

Inschrijven voor online deelname is mogelijk t/m woensdag 10 november.
Heeft u interesse om live aanwezig te zijn? Dan dient u vóór 24 oktober in te schrijven.

Coronamaatregelen

Voor live deelname aan het symposium gelden de vigerende coronamaatregelen. Op basis van de huidige regelgeving dient u een coronatoegangsbewijs (QR-code vaccinatie of negatief testbewijs) te kunnen tonen.

Locatie live deelname

Het symposium zal live worden uitgezonden vanuit een speciaal opgerichte studio in het Postillion Hotel te Deventer.

Postillion Hotel Deventer
Deventerweg 121
7418 DA Deventer

Contact

Heeft u nog vragen over (deelname aan) het symposium? Neem dan contact op via symposium@kooikerhondje.nl!