Boswandeling in Alphen-Chaam

Kaart wordt geladen...

Wanneer
06 apr 2019
10:00-15:00

Locatie Brasserie Buitenlust


Boswandeling op 6 april 2019 in Alphen-Chaam in Noord Brabant

Op 6 april 2019 gaan we weer eens heerlijk wandelen in het Brabantse Land waar het leven goed is. We gaan wandelen in de Chaamse bossen. Aan het eind van de wandeling kunnen de honden nog even lekker in het water spelen.
Het allerlaatste stukje lopen we over een weg, daar moeten de honden aangelijnd worden.

De evenementencommissie van VHNK nodigt u van harte uit om op 6 april te komen wandelen in de bossen van Alphen-Chaam. De wandeling is zowel voor leden als niet-leden van de vereniging, aan deze laatste groep wordt wel een bijdrage van € 2,50 per inschrijving gevraagd. Ook niet kooikerhondjes zijn uiteraard van harte welkom.


De plas waar gespeeld en gedronken kan worden

Programma:
Vanaf 10.00 uur zullen we verzamelen in Brasserie Buitenlust waar u dan een kopje koffie o.i.d. met eventueel iets lekkers erbij (voor eigen rekening) kunt nemen.
Om 11 uur gaan we zo’n 2 uurtjes wandelen. Om ongeveer 13.00 uur zullen we dan weer terug zijn voor de lunch bij de Brasserie. De kosten voor de lunch zijn € 13,–

Het adres van Brasserie Buitenlust is:
Huisdreef 1
5131NH Alphen-Chaam

Honden zijn weliswaar toegestaan in het restaurant, maar om de overlast zoveel mogelijk te beperken wordt u toch verzocht om uw hond(en) tijdens de lunch in de auto te laten.

Wilt u zich bij aankomst melden bij Mariska Mussert? Voor degenen die mij niet kennen, ik zal op een in het oog springende plaats gaan zitten en een geel hesje dragen.


Het terras van Brasserie Buitenlust

Aanmelden

Wilt u zich, ook als u niet blijft lunchen, wel aanmelden a.u.b.?

U kunt het verschuldigde bedrag (lunch à € 13 ,– en/of toeslag à € 2,50) gelijktijdig met het verzenden van uw aanmelding overmaken naar rekeningnummer NL76 RABO 0328 3694 89 t.n.v. Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje. Wilt u dan uw naam en het kenmerk “Lunch Alphen-Chaam” vermelden?
NB: Dit is een nieuw bankrekeningnummer!!

Achteraan de groep lopen altijd een paar mensen om hondjes op te vangen die hun eigen route willen lopen. Het zou heel erg handig zijn als alle hondjes een halsband/tuigje zouden dragen met daarop hun naam en uw mobiele telefoonnummer.

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan kunt u mij (Mariska Mussert) mailen: m.mussert@kooikerhondje.nl

U kunt inschrijven tot 1 april, uw betaling moet 3 april binnen zijn, op de dag zelf kan er niet meer afgerekend worden.

Tot slot nog een dringend verzoek: Wilt u voor het geval u uw hond niet los laat lopen, geen flexlijnen gebruiken.