Kaart wordt geladen…

Wanneer
21-04-2018
10:00

Locatie
Pannenkoekenhuis Berelekker


Strandwandeling “De Banjaard” in Vrouwenpolder/Zeeland

‘De Banjaard is de naam van een zandbank voor de kust van Noord-Beveland. In vroegere jaren, zo gaat het verhaal, was deze zandbank een tijdelijke rustplaats voor de bemanning voordat hun schip, na een lange zeereis, de haven waar de lading gelost moest worden binnenliep.
De Banjaard was ook een bekende plek waar grote vloten zich hergroepeerden, voordat zij hun reis voortzetten of de haven binnenliepen.’
Banjaard

 

Zaterdag 21 april 2018 gaan we weer eens wandelen in het mooie Zeeuwse land en wel op “De Banjaard” in Vrouwenpolder. Deze wandeling is voor leden en niet-leden van de vereniging. Van niet-leden wordt per aanmelding wel een bijdrage van € 2,50 gevraagd. De evenementencommissie nodigt u van harte uit om aan deze wandeling deel te nemen, ook niet Kooikerhondjes zijn natuurlijk weer van harte welkom.

Programma:
Vanaf 10.00 uur zullen we verzamelen op de parkeerplaats van Pannenkoekenhuis “Berelekker” bij het Noordzeestrand. Vrouwenpolderseweg 81, 4354 ND Vrouwenpolder. U kunt dan (op eigen kosten) een kopje koffie/thee drinken met eventueel iets lekkers daarbij.
Om 11.00 uur start dan de wandeling over het prachtige strand.
We gaan de trap op en steken het weggetje op de Veerse Dam over. Hier kunnen fietsers rijden, dus tot hier de honden nog even aangelijnd. En dan…………..het strand. We slaan rechtsaf richting de Stormvloedkering. Het strand is op zich al erg breed, maar als we het treffen en het is laag water dan is het helemaal fantastisch.
Om ongeveer 13.00 uur zullen we terug zijn bij “Berelekker” en daar zal een lunch voor ons klaar staan.
http://www.pannenkoekenhuis-berelekker.nl/

Banjaard

Honden zijn weliswaar toegestaan in het restaurant, maar om de overlast zo veel mogelijk te beperken, wordt u toch verzocht uw hond(en) tijdens de lunch in de auto te laten.

Attentie!!
De provincie Zeeland hecht veel waarde aan snelheidsbeperkingen en heeft de verschillende eilanden, vooral Schouwen-Duiveland, rijkelijk voorzien van fotokastjes.
Elke kilometeroverschrijving wordt genadeloos beboet.

 

Aanmelden wandeling:

Voor deze wandeling kunt u zich via onderstaand formulier opgeven.

Wilt u zich, ook als u niet blijft lunchen, toch opgeven a.u.b.?

Banjaard

Aanmeldformulier

Wilt u het verschuldigde bedrag gelijktijdig met het verzenden van het aanmelding overmaken naar rekeningnummer NL75 INGB 0006 5474 31 t.n.v. Ned. Kooikerhondje-Evenementencommissie te Beekbergen.

Wilt u bij betaling a.u.b. duidelijk uw naam, “lunch/Zeeland” vermelden. Mocht het rekeningnummer op een andere naam staan dan van degene die inschrijft, wilt u dat dan a.u.b. op de overschrijving vermelden.

Vragen over de wandeling? Mail naar: Mariska Mussert m.mussert@kooikerhondje.nl

U kunt inschrijven tot en met 14 april.
Uw betaling dient op 17 april binnen te zijn, op de dag zelf kan er niet meer afgerekend worden.