Webinar Populatie-analyse / Fit2Breed

Kaart niet beschikbaar

Wanneer
13 okt 2022
20:00-20:40


Webinar ‘Populatie-analyse van Het Nederlandse Kooikerhondje en de toepassing van deze analyse in Fit2Breed’

Op donderdag 13 oktober organiseert de VHNK een online webinar waarin de resultaten worden gepresenteerd van een uitgevoerde populatie-analyse. Deze analyse is uitgevoerd door de Universiteit Utrecht in samenwerking met het ExpertiseCentrum Genetica Gezelschapsdieren (ECGG). De analyse is uitgevoerd in opdracht van de VHNK en de resultaten worden gepresenteerd door mw. C. Limpens (Promovendus integrative bioinformatica Universiteit Utrecht). Tijdens de webinar wordt o.a. ingegaan op het aantal fokdieren, genetische diversiteit en de toepassing van de populatie-analyse in Fit2Breed. Tevens zal een update worden gegeven over de ontwikkeling en verwachte lancering van Fit2Breed.

Datum: 13-10-2022
Plaats: online
Tijd: 20.00 uur
Duur: 30 minuten (plus 10 minuten voor vragen)

De webinar zal in het Engels zijn.

Via deze website kunt u zich registreren voor deelname. Registratie voor deelname aan de webinar is mogelijk t/m 12 oktober a.s. Na registratie ontvang u op 13 oktober een link om live deel te nemen aan de webinar.

Bent u op 13 oktober niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de webinar? Registreer uzelf alsnog voor deelname aan de webinar en ontvang een link om de opname op een later moment terug te kijken.