Workshop detectie

1jun2024
Tijd: 10:00 - 14:30
Locatie: Apeldoornse KynologenClub Polderweg 5 7327 GX Apeldoorn

Op zaterdag 1 juni a.s. is het mogelijk om deel te nemen aan een workshop detectie met je hond. Bij detectie leer je de hond een bepaalde aangeleerde geur te zoeken en deze op een juiste manier aan te duiden door middel van een aangeleerde indicatie. De laatste jaren wordt detectie steeds populairder als hondensport.

Ontdek de speurneus van je hond tijdens deze leuke workshop! Tijdens deze workshop van een uur ga je onder leiding van Hedy Mingelen (Speurcentrum Nederland) aan de slag met de beginselen van detectie en gaat je hond op zoek naar een lekker geurtje. Detectie is geschikt voor alle rassen en leeftijden.

Deze dag worden er 4 workshops gegeven waarbij je met maximaal 3 combinaties per workshop aan de slag gaat. Zo is er voldoende ruimte om individueel te oefenen en kun je ook van elkaar leren. Per dagdeel starten er 2 workshoprondes.
 

Aanmelden

Het is mogelijk om je aan te melden t/m 12 mei 2024. Na het sluiten van de inschrijvingen ontvangen de deelnemers een uitnodiging voor deelname, de starttijd en informatie omtrent het betalen. Bij meer dan 12 aanmeldingen hebben leden voorrang en zal er een reservelijst gemaakt worden.

Let op: aanmelden is geen bevestiging van deelname.

Bij aanmelding kunt u een voorkeur aangeven voor deelname aan de workshop in het ochtend- of middagblok:

  • Ochtendblok: 10.00 – 12.00 uur
  • Middagblok: 12.30 – 14.30 uur
Kosten

De workshop kost € 22,50 voor leden van de VHNK en € 27,50 voor niet-leden.

Locatie

KC Apeldoorn
Polderweg 5
7327 GX Apeldoorn

De workshop vindt plaats op het terrein van de K.C. Apeldoorn. Tijdens deze dag vindt op locatie tevens de nest- en regionale keuring plaats. Neemt u deel aan de workshop detectie dan kunt dus ook direct een kijkje nemen bij dit evenement en andere liefhebbers van het ras ontmoeten.

Vragen kun je mailen naar Maaike van Rijsinge op evenementen@kooikerhondje.nl