Suppen met je kooikerhondje

Kaart wordt geladen...

Wanneer
10 sep 2022
11:00-17:00

Locatie Groot Ammers


Suppen in Groot Ammers, zaterdag 10 september 2022

Lijkt het jou leuk om een keer te suppen met je kooikerhondje, maar heb je dit nog nooit gedaan of wil je dit graag eens in een groep doen, dan is dit nu je kans! De VHNK organiseert op 10 september een gezellige workshop suppen voor mensen die graag met hun kooikerhondje op het water willen zijn!

Op het water

De sups zullen al opgeblazen voor ons klaarliggen. Op locatie krijgen we op de kant een korte uitleg over het suppen op zich. Daarna gaan we 1 voor 1 met ons hondje op de sup zitten en peddelen we eerst rustig al zittend een stukje. Voor wie het aandurft, kan daarna op zijn/haar knieën gaan zitten of zelfs al gaan staan, maar niets moet. Doe alleen datgene waar je je prettig bij voelt! Er zullen 3 wat meer ervaren suppers meegaan en zij kunnen je gedurende het suppen altijd advies geven.

We vertrekken voor onze suptocht vanaf de Molenkade te Groot Ammers en peddelen dan vervolgens de Ammerse Boezem op, wat een rustig vaarwater is.

Groot Ammers Bij de molen

Tijdens het suppen

We adviseren elke deelnemer om gebruik te maken van een heupgordel/riem waarmee de hond aan de baas kan worden gekoppeld. Wij zorgen voor een matje waar de hond op kan liggen Een dry-bag kan handig zijn en droge kleren zijn misschien ook nodig, maar die kunnen in de auto blijven.

Aanmelden deelname

Deze dag zullen twee workshoprondes worden gegeven:

  • Ronde 1: 11:00 tot 13:30 u
  • Ronde 2: 14:30 tot 17:00 u

Suppen met kooikerhondje

Heb je zin en interesse om met je hondje deel te nemen, laat ons dit weten via onderstaand registratieformulier! Registratie voor deelname is mogelijk t/m zaterdag 26 augustus a.s.

Het is voor zowel leden als niet niet-leden mogelijk om zich aan te melden, echter hebben leden voorrang op deelname aan de workshop. Let op: de registratie is geen bevestiging voor deelname. Tevens zal het aantal deelnemers per ronde beperkt zijn (9 plaatsen per ronde).

Uiterlijk maandag 29 augustus ontvangen geselecteerde deelnemers een officiële uitnodiging voor deelname aan de workshop.

Locatie

Startpunt suptocht is bij steiger aan de Molenkade (is zijstraat van Kerkstraat)
Kerkstraat 66 (voor invoer navigatie)
2964 BV Groot Ammers

De auto kan geparkeerd worden in de omgeving van Kerkstraat 66 en anders op het Fortuynplein. Laatstgenoemde is nog geen 5 minuutjes lopen naar de Molenkade.

Kosten

Kosten leden VHNK € 25,- per combinatie
Kosten niet-leden VHNK € 30,- per combinatie

Deelname aan de workshop geschiedt op eigen verantwoording.

Heb je nog vragen over dit evenement dan kun je mailen naar c.bastiaanse@kooikerhondje.nl