Workshop suppen

Kaart wordt geladen...

Wanneer
25 jun 2022
11:00-17:00

Locatie Groot Ammers


Suppen met je kooikerhondje, zaterdag 25 juni 2022

Lijkt het jou leuk om een keer te suppen met je kooikerhondje, maar heb je dit nog nooit gedaan of wil je dit graag eens in een groep doen, dan is dit nu je kans! De VHNK organiseert op 25 juni een gezellige workshop suppen voor mensen die graag met hun kooikerhondje op het water willen zijn!

Steiger Groot Ammers

De sups zullen al opgeblazen voor ons klaarliggen. Op locatie krijgen we op de kant een korte uitleg over het suppen op zich. Daarna gaan we 1 voor 1 met ons hondje op de sup zitten en peddelen we eerst rustig al zittend een stukje. Voor wie het aandurft, kan daarna op zijn/haar knieën gaan zitten of zelfs al gaan staan, maar niets moet. Doe alleen datgene waar je je prettig bij voelt! Er zullen 3 of 4 wat meer ervaren suppers meegaan en zij kunnen je gedurende het suppen altijd advies geven.

We vertrekken voor onze suptocht vanaf de Molenkade te Groot Ammers en peddelen dan vervolgens de Ammerse Boezem op, wat een rustig vaarwater is.

Suppen met kooikerhondje

Tijdens het suppen

We adviseren elke deelnemer om gebruik te maken van een heupgordel/riem waarmee de hond aan de baas kan worden gekoppeld. Ook is het handig om een matje (o.i.d.) mee te nemen. Dit matje kan op de sub worden gelegd en de hond kan hier vervolgens rustig op zitten/liggen. Wanneer je dit niet hebt, kan de vereniging hiervoor zorgen. Een dry-bag kan ook handig zijn en droge kleren zijn misschien ook nodig, maar die kunnen op het droge blijven.

Aanmelden deelname

Deze dag zullen twee workshoprondes worden gegeven:

  • Ronde 1: 11.00 tot 13.30
  • Ronde 2: 14.30 tot 17.00

Heeft u zin en interesse om met uw hondje deel te nemen, laat ons dit weten via onderstaand registratieformulier! Het is voor zowel leden als niet niet-leden mogelijk om zich aan te melden, echter hebben leden voorrang op deelname aan de workshop. Let op: de registratie is geen bevestiging voor deelname. Tevens zal het aantal deelnemers per ronde beperkt zijn (9 plaatsen per ronde).

U kunt tot en met 11 juni aanmelden en uiterlijk 13 juni ontvangen geselecteerde deelnemers een officiële uitnodiging voor deelname aan de workshop.

Locatie

Steiger Molenkade
Kerkstraat 66
2964 BV Groot Ammers

De auto kan geparkeerd worden in de omgeving van Kerkstraat 66 en anders op het Fortuynplein. Laatstgenoemde is nog geen 5 minuutjes lopen naar de Molenkade. Het betreft een buitenactiviteit en er is niet echt horeca in de buurt.

Kosten

Kosten leden VHNK € 25,- per combinatie
Kosten niet-leden VHNK € 30,- per combinatie

Deelname aan de workshop geschiedt op eigen verantwoording.

Heeft u nog vragen over dit evenement dan kunt mailen naar c.bastiaanse@kooikerhondje.nl

Save the date!

Op 10 september zullen wij een tweede workshop suppen organiseren. Mocht je op 25 juni niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen of heb je bericht ontvangen dat je helaas niet bent geselecteerd voor de workshopronde op 25 juni? Houd dan goed onze website en facebookpagina in de gaten voor meer informatie over de aanmelding voor deelname aan de workshop suppen op 10 september.