Workshop hondengym & neuswerk

15jun2024
Tijd: 13:00 - 17:00
Locatie: De Voldane Hond, Waaldijk 21 5305 CB Zuilichem

Na het succes in 2023 zal er in samenwerking met “De Voldane Hond” op zaterdag 15 juni 2024 weer een leuke workshop Hondengym (oefeningen voor balans en coördinatie) en Neuswerk (snuffelspelletjes en hersenwerkjes) gegeven worden. Alles draagt bij aan de samenwerking en vertrouwensband tussen hond en geleider.
De workshop wordt gehouden in Zuilichem, gelegen aan de Waal in Bommelerwaard.

De activiteiten zijn voor alle hondjes te doen en zijn een mooie afwisseling van fysieke en mentale inspanning. Deelnemen is mogelijk voor hondjes vanaf 6 maanden.

 

Programma

Duur workshop: 13.00 tot 17.00 uur.
Er wordt gestart met een aantal oefeningen die allemaal tegelijk kunnen worden gedaan en daarna is er een circuit met 10 onderdelen/toestellen. Iedereen start bij een toestel en er wordt telkens gedraaid zodat iedereen bij elk toestel aan de beurt komt.
 

Aanmelden

Aanmelden voor deze workshop is mogelijk tot en met 8 juni. Na het sluiten van de inschrijvingen ontvangen de deelnemers een uitnodiging voor deelname en informatie over het betalen. Bij meer dan 20 aanmeldingen hebben leden voorrang en zal er een reservelijst gemaakt worden.
Let op: aanmelden is geen bevestiging van deelname.

De prijs is € 30,- voor leden en € 35,- voor niet-leden.
 

Locatie

De Voldane Hond
Waaldijk 21
5305 CB Zuilichem

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats op ongeveer 100 meter afstand. Als deze vol is, mag er ook geparkeerd worden langs de dijk.
 

Vragen?

Mail naar Maaike van Rijsinge op evenementen@kooikerhondje.nl