Sammie

Sammie
Leeftijd: 6 jaar
Geslacht: reu
Vanaf: 7 oktober 2019

Met pijn aan mijn hart en met de tranen in mijn ogen heb ik na lang nadenken besloten dat het beter is als mijn 6-jarige kooiker naar een andere thuis gaat.

Mijn Sammie is een lieverd, een echte familiehond die houdt van knuffelen, spelen en stoeien. Hij is altijd erg enthousiast als hij ons of een andere bekende ziet en komt dan altijd met een speeltje aan zetten. Ik heb een zoon van bijna 2 en dat gaat erg goed.

Sinds de geboorte van mijn zoon en doordat we recentelijk verhuisd zijn, is het Sammie teveel aan het worden. Hij is erg waakzaam en reageert blaffend op elk geluidje. Hij kan ook niet meer alleen thuis zijn terwijl hij dat eerder wel kon en blaft dan alles bij elkaar. Ik merk dat ik hem tekort doe en het levert hem en mij veel stress op.

Sammie zou zich thuisvoelen in een huis zonder andere huisdieren waar de eigenaren veel thuis zijn. Het liefst in een huis met tuin. Hij houdt van de gezelligheid van mensen en kleine kinderen tolereert hij, mits ze hem een beetje met rust laten.

Eventuele geïnteresseerden kunnen contact opnemen met:

Mw. C.M.L. v.d. Berg-Janssen
Tel. 0348-445811 (ma-vrij 15.00-17.00 uur)
puppyinfo@kooikerhondje.nl

┬ź Terug naar de overplaatsingslijst